KF 2 Korriku - Uncategorized - News...

You have 0 articles to compare. Do you want to see compare view now?


Compare
May 05, 2017
Prishtine, 5 maj, 2017 | Besa dhe 2 Korriku do te ndeshen ne kuader te javes se
0
May 04, 2017
Prishtine, 4 maj, 2017 | Derbin ndermjet Vellaznimit dhe 2 Korrikut do ta gjykoj
0
May 02, 2017
Prishtine, 2 maj, 2017 | Vellaznimi dhe 2 Korriku eshte ndeshja derbi e javes se
0
April 28, 2017
Prishtine, 28 prill, 2017 | Ne kuader te javes se 24-te te Superliges se Juniore
0
April 27, 2017
Prishtine, 27 prill, 2017 | Junioret e 2 Korrikut sot ne ndeshjen ndaj Ramiz Sad
0
April 25, 2017
Prishtine, 25 prill, 2017 | Junioret e 2 Korrikut do te luajne ndaj Ramiz Sadiku
0
April 25, 2017
Prishtine, 25 prill, 2017 | 2 Korriku dhe Ramiz Sadiku do te ndeshen te shtunen
0
April 24, 2017
Mitrovice, 24 prill, 2017 | Junioret e 2 Korrikut kane pesuar humbje ndaj junior
0
April 23, 2017
Vushtrri, 23 prill, 2017 | Sot ne stadiumin "Ferki Aliu" u zhvillua ndeshja nder
0