KF 2 Korriku - U19, JAVA 25: Besa -...

May 05, 2017
Prishtine, 5 maj, 2017 | Besa dhe 2 Korriku do te ndeshen ne kuader te javes se 25-te te Superliges se Junioreve. Ndeshja do te zhvillohet kete te shtune(6 maj) ne stadiumin me bari sintetik ne Peje. 2 Korriku kerkon fitoren e radhes dhe ne kete ndeshje hyn pa presion sepse ne garen per titull 2 Korriku ka mbetur prapa, kurse pejanet kerkojne fitoren gjithashtu sepse ende nuk jane larguar plotesisht nga rreziku i renies nga Superliga e Junioreve.

Leave a Reply