KF 2 Korriku - JAVA 26: 2 Korriku -...

May 08, 2017
Prishtine, 8 maj, 2017 | 2 Korriku dhe Kosova e Prishtines do te ndeshen kete mesjave ne kuader te javes se 26-te te Liges se Pare. Kjo ndeshje do te gjykohet nga Eroll Januzi, i cili do te ndihmohet nga asistentet Bashkim Hyseni dhe Hekuran Osmani. Skuadrat ne kete ndeshje hyjne me qellim te njejte, fitoren, sepse fitorja 2 Korrikut do ti ndihmonte qe te afrohej edhe me shume tek zona e barazhit, kurse Kosoves se Prishtines nje fitore e mundshme mund ti ndihmoje shume ne luften per mbijetese. Ne ndeshjen qe keto dy skuadra kishin zhvilluar ne vjeshte, rezultati perfundimtar ishte baraz, 1-1.

Leave a Reply