KF 2 Korriku - JAVA 27: 2 Korriku -...

May 11, 2017
Prishtine, 11 maj, 2017 | 2 Korriku dhe Vllaznia e Pozheranit do te takohen ne kuader te javes se 27-te te Liges se Pare. Ndeshja ka rendesi te madhe per te dy skuadrat, sepse te dy skuadrat kane per qellim futjen ne Superlige, dhe piket e kesaj ndeshje kane rendesi te madhe. Kjo ndeshje do te gjykohet nga Erdall Zasella, i cili do te ndihmohet nga asistentet, Hysni Ademi dhe Gzim Mehmeti. Vllaznia e Pozheranit ne kete takim vjen pas barazimit ne shtepi kunder Ballkanit, kurse 2 Korriku ne kete ndeshje vjen pas fitores bindese kunder Kosoves (P). Ne ndeshjen e luajtur ne vjeshte ndermjet Vllaznise (P) dhe 2 Korrikut, ishte skuadra e 2 Korrikut qe triumfoi me rezultat 2-0.

Leave a Reply