KF 2 Korriku - U19, JAVA 28: 2 Korr...

May 18, 2017
Prishtine, 18 maj, 2017 | Junioret e 2 Korrikut dhe te Vushtrrise do te ndeshen ne kuader te javes se 28-te te Superliges se Junioreve. Ndeshja do te zhvillohet te enjten (18 maj) ne stadiumin e 2 Korrikut, me fillim nga ora 11:00. Skuadrat ne kete ndeshje hyjne pa ndonje presion sepse qe te dy skuadrat jane dorezuar ne garen per titull.

Leave a Reply