KF 2 Korriku - Java 1: Onix - 2 Kor...

August 24, 2017
Prishtinë, 24 gusht, 2017 - Pas përgatitjeve intensive dhe disa ndeshjeve miqesore që 2 Korriku ka zhvilluar, këtë fundjavë pritet të filloj edhe edicioni i ri në Ligën e Parë, ku në javën e parë 2 Korriku do të jetë mysafir i skuadrës së sapoinkuadruar në Ligën e Parë, Onix-it. Ndeshja do të zhvillohet të dielën (27 gusht) në stadiumin "Demush Mavraj" në Istog, dhe do të filloj nga ora 16:30.

Leave a Reply