KF 2 Korriku - 2 KORRIKU (U13) marr...

November 25, 2016
Prishtine , 25 nentor 2016 | Grupmosha e fatoseve te 2 Korriku-t do te jene pjesmarres ne turneun qe do te mbahet ne Strumnice , turne ne te cilin do te marrin pjese ekipe prej me te ndryshmeve sic jane : Shkendija Tetove , Akademija Pandev , FK Prilep , FK Lider Leskovc , FK Belasica , FK Lider Leskovc 2 , FK Vihren Bulgaria , FK Kul Shkup. Turneu do te filloi qe nga dita e neserme , dhe kjo do te jete nje aventure e paharrueshme per te rinjte e 2 Korriku-t.

Leave a Reply