KF 2 Korriku - JAVA 19: Ballkani - ...

March 23, 2017
Prishtine, 23 mars, 2017 | Eshte caktuar orari i ndeshjeve te javes se 18-te ne Ligen e Pare, ku 2 Korriku do te jete mysafir i skuadres se Ballkanit, takim ky i cili do te zhvillohet me fillim nga ora 11:00 ne stadiumin "Perparim Thaqi" ne Prizren. Piket kane rendesi te madhe per te dy skuadrat, te cilat ne kete fillim-sezoni nuk kane pasur ecuri aq te mire, andaj kerkohen me ngulm piket nga te dy skuadrat te cilat ne takimin e pare qe ishte zhvilluar ne stadiumin e 2 Korriku-t kishin ndare piket ne nje barazim 1-1. Ne kete ndeshje gjyqtar kryesor eshte Arben Halilaj (DRENAS), i cili do te ndihmohet nga gjyqtaret anesor Antigon Rexhepi (FERIZAJ) dhe Bajram Kabashi (RAHOVEC).

Leave a Reply