AlbanianEnglish

,

2 Korriku – Drita dhe A&N – 2 Korriku, duelet e para për U19 dhe U17

Sot është hedhur shorti për Superligën U19 dhe atë të moshave U17, për edicionin 2022/23. Shorti i hedhur në selinë e FFK-së në Prishtinë, ka vendosur përballë 2 Korrikun me skuadrën nga qyteti i Gjilanit, Dritën, moshat nën 19-vjeç, dhe skuadrën nga Prizreni, A&N, me 2 Korrikun, moshat nën 17-vjeç.

Duhet cekur se, stinori vjeshtor i të dyja moshave ka të paraparë zhvillimin e pesëmbëdhjetë ndeshjeve për secilën kategori, kurse në stinorin pranveror parashihet të zhvillohen pesëmbëdhjetë ndeshje tjera, çka në fund përbën totalin e tridhjetë ndeshjeve, ku secila skuadër ndeshet me secilën nga dy herë.

Publikime të ngjajshme

FC 2 KORRIKU

Historiku i Klubit

Klubi i Futbollit “‘2 Korriku” është themeluar në vitin 1957, me emrin e atëhershëm Klubi i Futbollit “Proleteri”. Në vitin 1990, klubi ndërroi nomenklaturën, duke marrë emër të ri, Klubi i Futbollit “2 Korriku”, emër të cilin e bartë edhe sot.

Skuadra e Femrave