AlbanianEnglish

,

Klubi i vajzave FC 2 Korriku zhvilluan ndeshjen e radhës miqësore me KFF “16 Qershori”, në stadiumin “Liman Gegaj” në Malishevë.

Paraditen e sotme, vashat tona zhvilluan ndeshjen e radhës miqësore, teksa u ndeshën me KFF “16 Qershori”, në stadiumin “Liman Gegaj” në Malishevë.

Ndeshja prodhoi shumë emocione e pa dyshim ishte përvojë e bukur për vajzat e të dyja skuadrave. Rasti për paraqitje në këtë duel iu dha të gjitha vajzave, e nga paraqitja e tyre mbetën të kënaqur trajnerët Liridon Abdullahu dhe Florentina Kallaba.

Nga ky duel, fituam edhe respektin e ndërsjellë me KFF “16 Qershori”, të cilët i falënderojmë për ftesën për ta zhvilluar këtë ndeshje, e po ashtu u urojmë suksese në të ardhmen e tyre si klub.

FC 2 Korriku – Girls Academy 🤝🏻 KFF “16 Qershori”

 

 

Publikime të ngjajshme

FC 2 KORRIKU

Historiku i Klubit

Klubi i Futbollit “‘2 Korriku” është themeluar në vitin 1957, me emrin e atëhershëm Klubi i Futbollit “Proleteri”. Në vitin 1990, klubi ndërroi nomenklaturën, duke marrë emër të ri, Klubi i Futbollit “2 Korriku”, emër të cilin e bartë edhe sot.

Skuadra e Femrave