AlbanianEnglish

,

Me aparaturë moderne, juniorët po kalojnë javën e testimeve

Nga e hëna e kësaj jave, prej kur edhe kanë nisur përgatitjet për edicionin e ri, 2022/23, moshat nën 19-vjec janë duke iu nënshtruar testimeve fizike, që lidhen kryesisht me shpejtësinë e agjelitetin.

Duhet kujtuar se, po këto testime, ndonëse me disa ndryshime, ishin kryer nga juniorët edhe verën e vitit të kaluar, e fakti se sa shumë shërbyen këto teste asokohe, kanë shtyrë trajnerin Labinot Haziri që këtë gjë ta ndjekë edhe këtë verë, me shpresën që efekti i njëjtë i testimeve do ta përcjellë edhe në këtë verë.

Pos tjerash, trajneri “verdheblu” u shpreh i lumtur që tashmë koha ka ardhur që të rinjtë të kenë mundësi që këto testime t’i kryejnë me anë të aparaturësmoderne.

Nga të rinjtë e 2 Korrikut, këto testime po mirëpriten, sepse tashmë edhe vet ata e kanë kuptuar rëndësinë e tyre dhe e dinë se sa do të iu ndihmojnë atyre në zhvillimin profesional drejt synimit kryesor që e kanë në sportin e futbollit.

Publikime të ngjajshme

FC 2 KORRIKU

Historiku i Klubit

Klubi i Futbollit “‘2 Korriku” është themeluar në vitin 1957, me emrin e atëhershëm Klubi i Futbollit “Proleteri”. Në vitin 1990, klubi ndërroi nomenklaturën, duke marrë emër të ri, Klubi i Futbollit “2 Korriku”, emër të cilin e bartë edhe sot.

Skuadra e Femrave