AlbanianEnglish

,

Mesazh urimi nga kryesia e Football Club 2 Korriku, për besimtarët myslimanë me rastin e festës së Kurban Bajramit

Të nderuar besimtarë të besimit islam,

Na lejoni që si kryesi e Football Club 2 Korriku, të iu drejtohemi nëpërmjet këtij mesazhi urues në këtë ditë të veçantë për Ju dhe fenë tuaj; në këtë ditë kur Ju si besimtarë të fesë islame festoni një festë të madhe siç është kjo e Kurban Bajramit.

Datat e tilla janë data që priten me shumë gëzim e emocione dhe për këtë arsye mbeten pjesë e pashlyer e kujtesës së secilit prej nesh, për çka secili jemi falënderues, sepse në fund të fundit të gjithë jetojmë për momente të tilla të bukura që i japin ngjyrë jetëve tona.

Kjo ditë e bukur e madhështore le të jetë ditë gëzimi për të gjithë Ju besimtarë të fesë islame; le të jetë ditë e mbushur me hare tek ju dhe familjet tuaja.

Jo vetëm në këtë ditë, por gjithmonë, begatia qoftë e pranishme tek Ju e të afërmit tuaj, e zemrat tuaja qofshin gjithmonë të mbushura me solidaritet e me dashuri për njëri-tjetrin!

Me shumë respekt e shumë dashuri, kryesia e Football Club 2 Korriku

Publikime të ngjajshme

FC 2 KORRIKU

Historiku i Klubit

Klubi i Futbollit “‘2 Korriku” është themeluar në vitin 1957, me emrin e atëhershëm Klubi i Futbollit “Proleteri”. Në vitin 1990, klubi ndërroi nomenklaturën, duke marrë emër të ri, Klubi i Futbollit “2 Korriku”, emër të cilin e bartë edhe sot.

Skuadra e Femrave