AlbanianEnglish

,

2 Korriku siguron shërbimet e Andi Salihut për stinorin pranveror

Klubi i Futbollit “2 Korriku” njofton opinionin se ka arritur marrëveshje me Klubin e Futbollit “Prishtina” për huazimin e mbrojtësit Andi Salihu për gjashtë muajtë e ardhshëm.

Andi Salihu, i lindur më 2 Prill 2003, vjen tek 2 Korriku pas përvojave në Shkollën e Futbollit “Dinamo” si dhe atyre në klubin nga kryeqyteti, Klubin e Futbollit “Prishtina”.

Salihu është vetëm 19-vjeç. Ai angazhohet si mbrojtës krahut të djathtë, teksa ka qenë edhe pjesë e moshave U15, U17 e U19 të Kosovës.

“Shpresoj se kjo periudhë do më shërbej për mirë dhe bashkë me shokët e ekipit do të punojmë shumë. Më kanë pritur mirë të gjithë në klub dhe kam besim se do ta ndihmoj ekipin me cilësitë e mia”, dolën të jenë fjalët e para të Salihut, që ka filluar menjëherë me stërvitje duke u vënë nën urdhërat e trajnerit Ademi.

Publikime të ngjajshme

FC 2 KORRIKU

Historiku i Klubit

Klubi i Futbollit “‘2 Korriku” është themeluar në vitin 1957, me emrin e atëhershëm Klubi i Futbollit “Proleteri”. Në vitin 1990, klubi ndërroi nomenklaturën, duke marrë emër të ri, Klubi i Futbollit “2 Korriku”, emër të cilin e bartë edhe sot.

Skuadra e Femrave