AlbanianEnglish

Elton Krasniqi bëhet pjesë e skuadrës gjermane, VfB Stuttgart

Elton Krasniqi, i lindur në vitin 2005, që në moshë shumë të re erdhi e u bashkua me “verdheblutë”, ku edhe i mori hapat e parë si futbollist, për të vazhduar me suksese të njëpasnjëshme, duke mos lënë trofe pa fituar e mbi të gjitha duke lënë gjurmë në secilin sukses të arritur nga grupmosha e tij.

Eltoni, që shihet si ndër më premtuesit e lojës së bukur të futbollit, gjatë këtyre ditëve ka bërë hapin gjigant në karrierën e tij, duke iu bashkuar gjigjantit të futbollit gjerman, VfB Stuttgart.

Të emocionuar e shumë të lumtur me këtë arritje, për Eltonin mund të themi se jemi jashtëzakonisht krenarë me të dhe këto suksese që për të shpresojmë se janë vetëm pikënisje e një karriere të gjatë e të mbushur me suksese.

Në klubin “verdheblu”, gjithsecili është shumë i lumtur për Eltonin, e për të ka vetëm fjalë urimi, fjalë që i riu nga Kosova i meriton si kurrë më parë.

Publikime të ngjajshme

FC 2 KORRIKU

Historiku i Klubit

Klubi i Futbollit “‘2 Korriku” është themeluar në vitin 1957, me emrin e atëhershëm Klubi i Futbollit “Proleteri”. Në vitin 1990, klubi ndërroi nomenklaturën, duke marrë emër të ri, Klubi i Futbollit “2 Korriku”, emër të cilin e bartë edhe sot.

Skuadra e Femrave