AlbanianEnglish

Riad Jashari po shkëlqen me moshat U19 të Kosovës.

Riad Jashari po shkëlqen me moshat U19 të Kosovës. Ai bashkë me “Dardanët” tjerë, kanë fituar dy ndeshjet e para në turneun “Roma Caput Mundi”, atë kundër Italisë LND (2:1) dhe atë kundër skuadrës Abbruzo (0:0/5:4 pas penalltive).
Tash, “Dardanëve”, që iu ka mbetur edhe një përballje kundër Greqisë, iu duhet të mos mposhten, sepse çdo rezultat tjetër pos humbjes, i shpallë kampionë të “Roma Caput Mundi”.

Publikime të ngjajshme

FC 2 KORRIKU

Historiku i Klubit

Klubi i Futbollit “‘2 Korriku” është themeluar në vitin 1957, me emrin e atëhershëm Klubi i Futbollit “Proleteri”. Në vitin 1990, klubi ndërroi nomenklaturën, duke marrë emër të ri, Klubi i Futbollit “2 Korriku”, emër të cilin e bartë edhe sot.

Skuadra e Femrave