Main slider

Lajmet 2Korrik

Me posht gjeni disa artikuj nga kategorija e lajmeve.
Per Ekipen

Klubi i futbollit 2 Korriku është themeluar në vitin 1957, me emrin e atëhershëm KF Proleteri. Në vitin 1990, klubi ndërron nomenklaturën, duke marrë ermër të ri, KF 2 Korriku, emër të cilin e bartë edhe sot.

Emri 2 Korriku, ka origjinën e tij nga vështirësitë dhe proceset politike që ndodhën në atë kohë, dhe rrodhi si nevojë për të bashkuar shqiptarët, në mënyrë që të amortizohen dhe tejkalohen sulmet e ndryshme politike që ndodhnin në Kosovë deri në vitin 1999 dhe më pas, kohë kjo e cila gati solli në shkatërrim dhe zvetnim të identitetit kombëtar shqiptar, dhe të Kosovës si territor.

read more

Trainers

 • Agim Berisha
 • MustafePronaj
 • Lon Baholli
 • Shaban Baholli
 • Rufki Ballazhi
 • Luan Tufa
 • Ardit Gashi
 • Besim Ademi
 • Disa nga fotot.
 • Disa nga fotot.
 • Disa nga fotot.
 • Disa nga fotot.
 • Disa nga fotot.
 • Disa nga fotot.
 • Disa nga fotot.
 • Disa nga fotot.
 • Disa nga fotot.
 • Disa nga fotot.
 • Disa nga fotot.
 • Disa nga fotot.

Trofet

 • Mini U12 Izmir CUP 2016
 • Juniorët Superliga Kampion i Edicionit 2014/2015
 • Pionerët e Rinjë Kampion për Edicionin 2015/2016
 • Superliga Kategoria e junorëve Kampion për edicionin 2010-2011
 • Kampion I kosovës Pionier Për Edicionin 2006/07
 • Fitues i Kupës 2015/2016 Grupmosha e Fatosave U.13
 • IZMIR CUP - 24-27 March 2016 Izmir- Turkey
 • Fitues i kupës së Kosovës 1997

arritjet

35
golla
12
loje te luajtuara
13
gabime
8
Cmime

1Video e Fundit

Reportazh - KF 2 Korriku 28.06.2015
+377 (44) 377 733
Rr.Toni Bleri, Prishtine, Kosove 10000

Na Kontaktoni

...
Print