AlbanianEnglish

,

Festim Dogani do ta ndajë drejtësinë në ballafaqimin Vjosa – 2 Korriku

Dueli i javës së njëmbëdhjetë në kuadër të Viva Fresh Ligës së Parë do të gjykohet nga Festim Dogani, e i cili do të ndihmohet nga dyshja e gjyqtarëve anësorë, Hekuran Osmani e Leutrim Azemi.

Duhet përmendur se për këtë ndeshje është caktuar Agim Keka si delegat i ndeshjes, kurse si vëzghues i gjyqtarëve do të angazhohet Shaip Grainca.

Vjosa dhe 2 Korriku duelojnë mes vete të dielën, me ballafaqimin që do të nisë në ora 13:00 e do të zhvillohet në stadiumin e qytetit në Shtime.

Publikime të ngjajshme

FC 2 KORRIKU

Historiku i Klubit

Klubi i Futbollit “‘2 Korriku” është themeluar në vitin 1957, me emrin e atëhershëm Klubi i Futbollit “Proleteri”. Në vitin 1990, klubi ndërroi nomenklaturën, duke marrë emër të ri, Klubi i Futbollit “2 Korriku”, emër të cilin e bartë edhe sot.

Skuadra e Femrave