AlbanianEnglish

,

Drejtori Shaban Baholli, takon legjendën e futbollit brazilian, Gilberto Silva

Ngjarja e madhe e njohur si “FIFA WORLD CUP TROPHY TOUR”, ka bërë të mundur që, për herë të parë, trofeu i Kupës së Botës të vij në Kosovë 🇽🇰, e bashkë me të, edhe ylli i futbollit brazilian, Gilberto Silva 🇧🇷. Me këtë të fundit, në eventin e lartpërmendur të mbajtur sot në Prishtinë, pati mundësinë që të takohet drejtori i klubit tonë, Shaban Baholli 🟡🔵.
Drejtori ynë dhe ylli brazilian, pas bisedës disaminutëshe, shfrytëzuan mundësinë për të bërë edhe një foto 📸.

Publikime të ngjajshme

FC 2 KORRIKU

Historiku i Klubit

Klubi i Futbollit “‘2 Korriku” është themeluar në vitin 1957, me emrin e atëhershëm Klubi i Futbollit “Proleteri”. Në vitin 1990, klubi ndërroi nomenklaturën, duke marrë emër të ri, Klubi i Futbollit “2 Korriku”, emër të cilin e bartë edhe sot.

Skuadra e Femrave