AlbanianEnglish

,

Përballja Ballkani – 2 Korriku në kuadër të Superligës së Kadetëve, shtyhet për një datë tjetër

Federata e Futbollit të Kosovës, pas kërkesës së bërë Klubi i Futbollit “2 Korriku” për shtyerje të ndeshjes Ballkani – 2 Korriku (e programuar që të zhvillohet këtë fundjavë në kuadër të Superligës së Kadetëve), ka vendosur që ndeshja në mes të “suharekasve” dhe “prishtinasve” të shtyhet për t’u zhvilluar në një datë tjetër.

Kërkesa për shtyerje të këtij ballafaqimi nga ana e klubit “verdheblu” ka ardhur për faktin që skuadrës së drejtuar nga Mustafë Pronaj, deri më datë 11 Tetor, do t’i mungojnë futbollistët Beart Zhubi e Elvir Gashijan, të cilët siç dihet, deri në datën e përmendur, do të angazhohen me moshat nën 17-vjeç të shtetit tonë, Kosovës.

Klubi i Futbollit “2 Korriku” ka shprehur mirënjohje për FFK-në në lidhje me pranimin e kërkesës së bërë për shtyerjen e ndeshjes së lartpërmendur dhe si rrjedhojë ka përshëndetur nivelin e bashkëpunimit që ka hasur në këtë rast me zyrtarët përgjegjës nga shtëpia e futbollit në Kosovë.

Publikime të ngjajshme

FC 2 KORRIKU

Historiku i Klubit

Klubi i Futbollit “‘2 Korriku” është themeluar në vitin 1957, me emrin e atëhershëm Klubi i Futbollit “Proleteri”. Në vitin 1990, klubi ndërroi nomenklaturën, duke marrë emër të ri, Klubi i Futbollit “2 Korriku”, emër të cilin e bartë edhe sot.

Skuadra e Femrave